Rangers manager Mark Warburton: “Ez egy Bajnokok Ligája klubja”

A Warburtonnak a konvenció figyelmen kívül hagyása nyilvánvalóan ismét nyáron volt, amikor elvették a ranglistán a vezető posztját – Skócia második szintjén ragadták meg – anélkül, hogy Angliában maradnának. Az 53 éves egy üres vászon előnyeit látta, amikor 16 játékos indult az Ibrox kijáratán. Most egy csapat, aki nevetségessé válik, bízik a fiatalok kilátásaival, Anglia legfelsőbb repülésével. Mark Warburton és a jövő, mivel a Rangers hat heves Hiberniant ért el. Olvasson tovább!

A 11 bajnoki meccset és a friss bizalmat fújva egy olyan klubon, melyet a káosz lebomlott a pályáról, és Sportingbet rendszeresen zavarba ejtette a Warburtont.Saját elképzelése szerint ez nem fog teljesen megtörténni, amíg egy hűsebb célpontot nem találnak.

“Bajnokok Ligája foci” Warburton azonnal megkérdezi Glasgow végső célját. “Teljesen. Nem “kész”, hanem fő célkitűzés. Ez egy Bajnokok Ligája klubja.

“Azt gondolom, hogy a vezetők és az edzők, ha egy éve nem dolgoznak, nem mennek be interjúba, és kérdéseket tesznek fel kérdezni, munka. Néha, a kérdéseket feltett kérdések helyett, ez lesz: “Szükségem van erre a munkára.”

“Nekem és David Weirnek [Warburton asszisztense] be kellett menni, kérdések: nyilvánvalóak a klub Sportingbet pénzügyi stabilitásáról, a klub hosszú távú egészségéről és jólétéről.Ugyanígy megkérdeztünk néhány eléggé tompa kérdést arról, hogy miért hagyta el Brentfordot.

“Angliában jó munkát kínált. Három vagy négy bajnoki klubot ajánlottam, ami nagyon hízelgő volt. Ez a munka jött fel, és megnéztem a lehetőséget, a lehetőséget. Nézz körül itt, egy Bajnokok Ligája edzőterén hidroterápiás medencékkel, szaunákkal, csúcsminőségű tornákkal, undersoil fűtött pályákkal. Ez csodálatos.

“Láttam és figyelte Ibroxot a Bajnokok Ligája éjszakáján. Milyen lehetőséget. Ha tudjuk, hogy itt van, a klub csodálatos fanbase-jével, ez lehet egy óriási élmény. ”

Egyesek számára ez minden rendben lesz.A Rangers az adminisztrációba, a felszámolásba és a skóciai harmadik részlegbe elégedett volt, anélkül, hogy a szabványok általános visszaesése nélkül is látta volna az ország klubjait és a nemzetközi csapatot. Úgy tűnik szándékosnak tűnik, hogy Warburton úgy Sportingbet sportfogadás bónuszok döntött, hogy figyelmen kívül hagyja az utóbbi idők komor részleteit.

“Mindenkinek elmondja, és néha jó, ha frissen érkezik, mert nem lerobbantál”, magyarázza. “A rajongók, a játékosok és a többiek nem tisztelnek mindenfelé, nem tisztelegni, ha másként fogalmazni, de nem tudok fordulni és azt mondani:” Tudom, hogy érzed magad. “” d hazudik.

“Nem tudhatod, mi történt. A média csatornákon keresztül a fókusz intenzitása hihetetlen.Nem sikerült látni, mi folyik itt. Amikor gyerek voltam, olyan csapatok, mint a Rangers, a Milánó és a Red Star Belgrade voltak európai óriások. Nem olyan régen, 1993-ban vagy 1994-ben a Celtic és a Rangers a hatodik és a hetedik legmagasabb fizetők voltak az Egyesült Királyságban.

“Tehát ismered a klub méretét, tudod hol volt. Tudjuk, hogy hol van ez a klub az elmúlt négy évben, de ugyanúgy tudjuk, hol kell visszatérnie. Ezt kaptuk. ”

A Warburton felvilágosító, élvezetes társaságot biztosít. Csalódott volt a látszólagos “elfogadás” miatt, Sportingbet hogy Skócia nem képes felső szintű labdarúgókat létrehozni.Az egykori Enfield és Boreham Wood játékos figyelmeztetett Glasgow-ról, de rögtön érzékelte az indokolatlan ijesztő történeteket. “Ez egy nagyszerű város, ahol élni lehet.” Warburton tudatában van két dolognak: nem tekinthető új korszaknak, forradalmi tudatnak, és nem elutasítja a Rangers feladatának mértékét. amikor végül végigsöpörtek a keltaekkel. “Nincs tisztelet vagy elismerés hiánya; A Celtic rendkívül sikeres volt, a Bajnokok Ligája labdarúgás, a játékosok értékesítése, pénzt keres. “Warburton teljes mértékben ismeri a régi céghez kapcsolódó ideológiát. “Várható, hogy nyer. A Rangers nem veszít, “elismeri. “Hasonlóképpen, az emberek azt mondták nekem, hogy csak most térnek vissza a Premier League-be és kezdik felépíteni.David Weir azt mondta: “Nem.” El kell fogadnod, hogy ez a kihívás. “Amikor a Brentfordot a League One-től támogatták, a média 95% -a mondta:” Csak túlélje. ” a játékon belül felhívott, és azt mondta: “Gratulálok. Most menj át ezen az első szezonon, és túlélje. “Hogyan lépsz be a játékostól a öltözőbe és azt mondod:” Csak túléled “? Ez értelmetlen. Mondja ezeket a srácoknak: “Csak elég”? Nem így dolgozunk, azt hiszem, senki sem tud így működni. “Brentford is továbblépett. Marinus Dijkhuizen szeptember végén szétszedte a gondolatot, miszerint a Warburtonnak a tavalyi szezon végén történő lemondása hiba volt.A londoni klub tulajdonosa, Matthew Benham alaposan elemző megközelítése maga is bírálta magát. Warburton ugyanúgy Sportingbet internetes fogadóirodák mosolygott, amikor Dijkhuizen elindult? “Az emberek ezt mondják nekem, de az élet túl rövid. A tulajdonos adta nekem egy esélyt, ami egy nagy hívás volt a maga részéről. Remélem visszafizetem azt a hitet. Nekem van egy frusztráció, hogy nem akartam, hogy David és én olyan dinoszauruszokként legyenek festve, akik nem ölelték meg [a Brentford-stratégiát] . Van néhány nagyon okos ember ott, a tulajdonos egy nagyon intelligens ember, aki nagyon sikeres, amit csinál.Van néhány kiemelkedő ötlete az általuk használt adatok és kutatások terén. ”

Nagyon logikusan, Warburton” szereti “kezelni az egyik legfontosabb angol bajnokságot. “Lehet, hogy hatalmas kockázatot jelentenek, mert az emberek azt mondják, hogy a háttérem nem feszes a labdarúgásban” – mondja. “Csak mi tudjuk bizonyítani magunkat. Ez több, mint a bajnokságok, ez arról szól, Sportingbet hogy egy klub szilárd alapokra épül. ”

Ekkor Warburton élvezné a visszapillantó pillantásokat.