1xbet cote pariuri sportive online

1xbet cote pariuri sportive online
Navigabilitatea site-ului 1xbet8
Mutarea între zonele site-ului 1xbet este o experiență ușoară, chiar dacă nu aveți o experiență deosebită în navigarea pe acest tip de site-uri. Să începem prin a spune că culorile dominante sunt de culoare albastru și galben auriu, tipice pentru logo-ul operatorului, cu un fond alb / gri deschis. Toate acestea, datorită o alegere de caracter foarte curat, are ca rezultat o pagină clară și elegant, împărțite în acest fel: un cursor în partea de sus a ecranului arată promoțiile actuale, pentru a vorbi de a le vedea la 1xbet bonus paginii revizuirea noastră de 1xbet și o defalcare în trei părți ale ecranului. Prima, pe stânga, prezintă lista de discipline sportive și non-sportive, disponibile pe calendar, sau pentru evenimente zilnice, una, 3, 24 sau 72 de ore distanță sau cu lista completă și cu o altă listă voce, aleasă pentru dvs., cu cele considerate cele mai relevante. În dreapta, cu toate acestea, există o altă bara laterală, cu butoane mari care abordează formularul de înregistrare, programul de difuzare, aplicația și unele promoții, dar în special cuponul, care în modcote pariuri sportive online evident va crește în funcție de numărul de episoade ce vom face.

În cele din urmă, corpul central al ecranului este împărțit, în schimb, în ​​două părți verticale: în partea stângă este prezentat programul live cu evenimentele în desfășurare, cel din dreapta, în continuare împărțit în două, prezintă evenimentele cele mai jucate și palimpsestul Ultimul minut, care este legat de evenimentele care vor începe la scurt timp după aceea. După ce ați ales sportul, țara și turneul dorit, selecția corespunzătoare va fi afișată în partea centrală a ecranului, de data aceasta în panoul complet. Deasupra glisorului despre care am vorbit mai devreme, există o bară de navigare care vă permite să treceți rapid la episoade live, jocuri virtuale și jocuri de cazino și, în partea dreaptă, butoanele pentru a vă conecta. Vă asigurăm că totul este foarte simplu și intuitiv, cum se întâmplă când vizitați site-uri ca 1xbet.

Navigarea este, de asemenea, simplă în zona referitoare la pariurile 1xbet în timp real. Aici găsim bara laterală dreaptă pe care am menționat-o mai devreme, dar stânga dispare. Cheia pentru orientare este în două bare de navigare deasupra corpului central al ecranului. O expoziție prezintă pictogramele sporturilor ale căror evenimente se petrec în momentul vizitei dvs. și afișate în partea centrală a ecranului; celălalt vă permite să vizualizați toate evenimentele sau doar unul sau calendarul viitoarelor: toate într-adevăr foarte clare chiar și pentru vizitatorii care nu au experiență prea mare.

Cum să plasați un pariu
După toate aceste cuvinte, totuși, nu am răspuns încă la întrebarea principală, cea care are sens, pentru un jucător, de a ajunge pe pagina unui site de pariere 1xbet: cum plasați un pariu pe 1xbet? Operațiunea este foarte simplă și o puteți vedea singur în tabelul pe care echipa noastră l-a pregătit mai jos. În primul rând, mergeți la bara laterală din stânga și alegeți sportul, națiunea și turneul pe care doriți să pariați. În partea centrală a ecranului veți găsi o listă a meciurilor la care să pariați: aruncați o privire asupra cotelor și alegeți cele care vă inspiră prin simpla apăsare pe ea.

Selecția dvs. va fi afișată imediat pe bilet, în partea dreaptă.
În acest moment, alegeți modul de pariere: dacă doriți să redați sisteme, deschideți meniul derulant indicat de textul Afișați combinații și selectați unul dorit. Odată ce ați făcut alegerile strategice, trebuie doar să introduceți suma pe care doriți să o pariați și apoi apăsați butonul verde cu cuvântul Bet. Dacă în schimb intenționați să “reparați” pariul și să îl jucați în următoarele trei zile, faceți clic pe butonul gri cu cuvântul Rezervare. De aici, tot ce a fost în puterea ta a fost făcut, acum tot ce rămâne este să sperăm pentru averea și talentul sportivilor la care ne-am propus!

Identikitul operatorului
1xbet este un operator internațional născut în 2000 în Austria, în munții tirolezi, în Innsbruck. În Italia, 1xbet este unul dintre cei mai tineri operatori și operează datorită unei licențe regulate ADM și este activă nu numai în jocurile de noroc online, ci și cu aproximativ 1000 de agenții fizice din zonă.

Cu 1xbet, precum și pe pariurile sportive 1xbet, puteți paria și pe sporturile virtuale, în special la cursele de fotbal și de câine și la cursele de cai. Puteți juca, de asemenea, jocuri de poker, bingo și cazinou. Merită remarcat în 2017, premiile importante obținute de bookie și acordate de Institutul German de Calitate și Finanțe, care i-au acordat sigiliul de top operator pentru pariurile 1xbet online și pariurile virtuale 1xbet, pe baza satisfacției clienților .
Calitatea servitorilorclienții unchiul 8If, în cursul experienței cu 1xbet, trebuia să fie „defalcate“, și au nevoie de ajutor, nu dispera: operatorul oferă numeroase posibilități de contact cu serviciul pentru clienți. În primul rând, un număr sunt disponibile în fiecare zi 9.00-23.00 și un telefon de fax activ 24 de ore din 24. Dacă doriți, puteți utiliza, de asemenea, un serviciu de live chat, disponibil în timpul aceleași ore de centrală telefonică, dar accesibil doar utilizatorii înregistrați.

Dacă aveți probleme mai puțin urgente, puteți utiliza apoi e-mail, prin alegerea unuia dintre cele patru adrese disponibile în funcție de problemele, și, desigur, bun vechi ordinaria.1xbet e-mail, securitate-dovada 9Nella nostru de revizuire a atacurilor 1xbet desigur, nu putem trece cu vederea un important factor de securitate. În primul rând, faptul că bricheta austriacă deține o licență regulată ADM, numărul 15226, este o garanție a protecției și a legalității pentru parior. Nu numai că, se efectuează o criptare eficientă a datelor, utilizând un sistem de 128 biți realizat de unul dintre cei mai importanți operatori din domeniu, și anume compania americană Comodo. Acestea se efectuează o monitorizare regulată pe profiluri de pariuri 1xbet și jucător, în scopul de a preveni practicile de spălare a banilor sau a manevrelor frode.1xbet pune în aplicare, de asemenea, protecția minorilor, precum și prevenirea și responsabilă pentru informațiile utilizate de joc.

Primul pas este verificarea veridicității datelor introduse prin verificarea documentelor de identitate. Al doilea este posibilitatea de auto-limitare la depozitul săptămânal, precum și excluderea temporară sau permanentă din joc. Din păcate, de multe ori aceste măsuri nu sunt suficiente pentru a preveni fenomene de dependenta de jocuri de noroc este important în acest caz, direcționarea în funcție de anumite organizații care se ocupă de aceste boli și recomandate de către casa de pariuri on-line, ca GiocaResponsabile.