Wimbledon 2015: Heather Watson rettenthetetlen kettős Williams kihívás

Heather Watson kilátásba vele szemben gyerekkori bálványa Serena Williams az első alkalommal a harmadik fordulóban a wimbledoni pénteken tűnik, hogy nem inkább ijesztő, mint az várható következményeit egy valószínűtlen győzelmet: a negyedik fordulóban elleni mérkőzésen húga, Heather Watson Venus.How verte Serena Williams szerint – Alizé Cornet tovább

Venus, nem először, van húga negyede a sorsolás, és meg kell verni a szerb Aleksandra Krunic hogy játszani vagy Serena vagy Watson, akit verni az Unibet egyetlen alkalom, hogy találkoztak, Pekingben tavaly 6-3, 6-1.

Dupla Williams: ez elég nagy kihívás Watson, de arra a kérdésre, ha minél több azonnali feladat ellen a fiatalabb és sokkal veszélyesebb a két ragyogó nővér volt a legnagyobb meccs a karrierje, a brit 1. volt biztató nyugodt.

„nem tudom,” mondta. „Nem igazán gondolt rá, mint ezt.Csak nagyon várom, hogy játszik vele. Döntetlen vicces, mint ezt. Néha játszhat ugyanaz a személy három héttel a sorban, és akkor nem lehet lejátszani egy-egy személy, talán három év. Ő egy nagy Bet 365 bajnok, és egy legenda a játék, így lesz egy nagy élmény számomra – és ahol jobb, ha játszanak vele, mint itt Wimbledonban?”

Watson ment ez a mély után harci feladóellenőrzés mögött megnyerni Caroline Garcia – a francia játékos azonosított néhány évvel ezelőtt Andy Murray egy nézni – és még hatásosabb 6-4, 6-2 győzelem a szlovák Daniela Hantuchova szerdán. Ez serkentette őt időnként lanyhuló szellemek.Serena, a világ No1 és nyilvánvaló kedvenc, feladta mindössze öt játékot az orosz selejtező Margarita Gasparyan majd megverte a magyar Timea Babos azonos mozgásteret. Ő még nem távolról nyúlt még.

Watson azt mondta, először tudomást szerzett a Williams nővérek a járt először Wimbledon, mint egy gyerek.

„Ez volt, amikor jöttem Wimbledon és vettem két poszter. Olyan voltam, mint hét-nyolc éves. Az egyik az volt Venus és Serena együtt, egy pedig Roger Federer. Ezek voltak a három játékos, hogy tetszett.Ők egyenesen felfelé én falra.”

A nő mellett látta Serena Nick Bollettieri Akadémia Floridában. „Amikor 12 éves voltam, vagy 13 iskolában ott volt egy nagy dolog, hogy jöjjön, és a vonat, így minden tanárunk menjünk ki az iskolából, hogy menjen, és nézni, ahogy a gyakorlat, és játszani. Mi csak száz minket schoolkids ott. Nem tudom, ha ő írta alá autogramot ott. És most lehet, hogy a lehetőséget, hogy játsszon vele, és ez nagyon izgalmas.Amikor az emberek nem tudják, mennyi a tenisz fogadas online megtudják teniszezni, az egyik első kérdés, hogy: „Már játszott Serena?” És én, mint: “Nem – de már játszott Vénusz.”

Watson azt mondja, nem tudja, egyikük szociálisan, hozzátéve: „Igen, én is köszönni – de én köszönni mindenkinek!”

Ami Serena legendás királyi jelenlét az öltözőben, Watson azt mondta: „mindig találni nem látni, hogy sok. Nem tudom, hogy mit mire gyakorolja. Egyesek látni minden alkalommal, de alig látni. De ő nem volt jelen róla.Ő egy erős nő, és akkor is, ha nem volt a teniszező ő volna a jelenléte.”

Minden, ami számít az egyáltalán semmit, amikor szembe egymással pénteken. Watson volt a szakaszok a forma ebben az évben ígért többet, mint amennyit szállítani. Játék Wimbledonban is jól nyújt jelentős él vele játék, de ő jól fog, csak hogy maradjon a verseny az egyik legnagyobb játékos minden időben.

Serena nem csak No1 e és még sok más év, és az ő korában, de egy versenyző venni a nagyon csúcs az ő sport.Watson aligha elismerem előre, hogy az a megtiszteltetés játszik rá elég lenne neki, de mindent összevetve, ez nem rossz eredmény.

És ő valószínűleg inkább ez elleni mérkőzésen egy legenda, mint a puhább egy a másik része a sorsoláson.

more: http://bonusz-online.com/bet365