Vajda sengepost Djokovic angripe toppen

BRATISLAVA. Mann tennis kan ha en fredag ​​den nye verdens nummer én. Hvis Srb Novak Djokovic utvidet i semifinalen i turneringen Roland Garros i år sin seiersrekke og en opptaker i antall Grand Slam-titler, Roger Federer fra Sveits, fra neste mandag erstattet på tronen spanjolen Rafaela Nadala.

“Etter mars triumf Nole i Miami, regnet jeg at verdens nummer én vil konkurrere i Wimbledon, eller etter,” sa Djokovic slovakiske trener Marián Vajda. “Jeg hadde ingen Bet365 anelse om at det kom så snart.” Vajda: Nole er i form av

I år – hans beste karriere – begynte Djokovic på tredje plass rangering med nesten tritisícbodovou tap for Federer og over 6000 poeng skilte ham leder Nadal.Men da hun vant tittelen i Australian Open og seks andre turneringer. Nå har den andre plassen før Federer i forkant av 3275 poeng og Nadal mister nå bare 405 poeng.

fjor ser på Roland Garros i kvart av øster Melzer (360 poeng) og videre til finale vil nå avsluttet 1200 poeng. Det ville, etter fradrag minuločných beste innskuddsbonus odds eiendeler selv om Nadal i Paris tok æren, nok til spanjolen skjøvet ut av rangeringen første omgang.

“Vi føler at klatrere under toppen av Mount Everest,” sier 46-åringen Vajda, som i sin spillerkarriere fikk høyeste i 34. plass ATP. “Jeg tror at Nole kan Bet365 håndtere.Det føles i god form “Djokovic vet oppskriften

De fleste av striden før kampen Djokovic -. Federer hevet fire fridager serbiske tennisspiller. Novak vant i søndagens fjerde runde med franskmannen Richard Gasquetom og hans kvartfinale motstander Fabio Fognini zTalianska overga match for en etappe skader.

“Jeg er fortsatt å spille tennis, og jeg tror ikke bryting ville bryte Bet365 mitt litt urovekkende tempo,” sier 24-åringen Djokovic ATP offisielle hjemmeside. “Jeg kan ikke vente kamp, ​​jeg har en stor motivasjon.”

Novak har med Federer Match passiv balanse av 09:13, men alle tre kamper i år – i Melbourne, Dubai og Indian Wells – etter å ha vunnet den sveitsiske folk.Han vet oppskriften til ham, dyttet ham inn i en svakere backhand. Taktikk kamper på hardt underlag vil Bet365 prøve å passere på tregere leire.

“Roger er den mest suksessfulle spilleren i Grand Slam historie,” sa hun Djokovic om 16 ganger vinner av de fire store turneringene. “Men nå spiller jeg den beste tennis av livet mitt. Jeg positivt innstilt. Jeg går til retten med det faktum at jeg ønsker å vinne. ”

Født i Beograd trekker i år, en serie med 41 seire og to i Bet365 desember Davis Cup-finalen har de allerede 43. Jeg blir ofte spurt, hva er forbedret i forhold til fjoråret .

“Det handler om selvtillit,” forklarte han Novak. “Spillet mitt har endret seg mye. Kanskje en liten prosentandel av hvert slag. Dette er min tjeneste, noe som er veldig viktig. Jeg vet hva jeg gjør på banen.Fysisk føler jeg utmerket og jeg har Bet365 mental stabilitet. “Federer spiller uten press

Federer siste tennisspilleren som likte seier over Djokovic. Hun slo ham i november i fjor i London endelige VM ATP.

Som tre rangeringen ikke tiltrekke seg mye oppmerksomhet til den tiden da han i 2004 ble en pause sammen 285 uker verdensledende. Det passer ham, og på Roland Garros spille uten Bet365 press, og en stor bot. I fem tidligere kamper eller taper satt.

“Mitt mål er å gå videre til finalen,” sa 29-åringen Federer. “Jeg kan ikke ta opp spørsmålet om Novak stoppe hans seiersrekke. Jeg må spille mitt beste tennis.Jeg føler meg i god form. ”

En del av nøye overvåket kampen ønsker å se videre, som fredag ​​også på Centre Court venter på den første runden av den britiske Andy Murray.

“Duel Djokovic oppgjør med Federer er den Bet365 beste spilleren i dag den beste spilleren i historien,” respekt fortalte spansk southpaw. “Det er en stor tennis.”

Hvis Djokovic spilte på fredag, har fortsatt en sjanse til å bli den første spilleren i verden. Men han måtte vente til snubling enten Nadal i semifinalen eller finalen.