Unibet: Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm în continuare cu Naldem

UnibetNaldo sunt lungi Bundesliga standbys vechi și este cel puțin pentru sezonul viitor nu se va schimba nimic. Veteranul brazilian a făcut o înțelegere cu Unibet pe un contract de prelungire anual …

Fostul reprezentant brazilian în Germania și a primit mai mult de doisprezece ani de Juventude și apoi în termen de șapte ani de neșters în istoria Werder Bremen.

Pe de o reputație excelentă a reușit să stabilească un dop vechi de 35 de ani, de asemenea, în Wolfsburg, în cazul în care înainte de sezonul trecut, atunci când Unibet clubul a încetat să înflorească automobile, sa mutat la Gelsenkirchen.

Schalke Naldo a avut un contract până la sfârșitul acestui an, dar a inclus o clauză care contractul se prelungește automat un an dupa ce a jucat douăzeci de meciuri de campionat.

În cele din urmă, cu toate acestea, ambele părți au convenit înainte de a activa clauza menționată și Naldo este asociat cu clubul minier din 2019. „De la aderarea Schalke a devenit pentru noi Naldo în toate respectă un jucător important“, a declarat sprijinul său director Unibet sportiv Christian Heidel. „Este de exemplu pe teren și în afara terenului și suntem încântați să rămână S04 jucător“, a adăugat el.
Mijlocas Anthony Barak are un hilar jumătate de an, ceea ce ia adus locul al treilea în sondajul de toamnă a Balonul de Aur pentru cel mai bun fotbalist al Republicii Cehe. Třiadvacetiletému mijlocașul a reușit echipa națională după sosirea de vară în Serie A în ciuda Unibet unei leziuni musculare în formare, la sfârșitul sezonului trecut, stabilit în adunarea Udine. El a avut nici o problemă într-un interviu de televiziune italian, și consideră că echipa se va muta de la locul actual paisprezecea în tabel.

„La început am fost un pic teamă că prejudiciul mea nu este limita. În cele din urmă nu a fost rănit, și poate că a fost bine că am fost un prejudiciu suferit ca în timpul pregătirii. Că am fost în stare să se pregătească în mod individual și încet Unibet navnímat cum aici în Udine funcționează “, a declarat Barak într-un interviu acordat Clubului Jurnaliștilor Sportivi.

„M-am la început asigurat că primele șase luni pentru toți jucătorii care merg în străinătate nu este în totalitate simplu. Și dacă nu te duci la un club de întăriri la fel de mare, iar steaua este greu de rupt. Am avut noroc că nu am reușit primele două Mi sa oferit o șansă de a începe un început bun și încă mai funcționează “, a adăugat Barak.

El a suferit 12 meciuri în liga italiană și a marcat două Unibet goluri în două meciuri consecutive la sfârșitul lunii octombrie. „În ambele jocuri a însemnat trei puncte, era foarte important. În Sassuolo și Atalanta. Ambele au fost frumos să-mi destul de succes. Nu face distincție între care era mai bine“, a spus Barak.

Echipa nu a căzut în timp ce antrenorul sa schimbat, Luigi Delneri a fost înlocuit de Massimo Oddo. „Până în prezent, am încredere și mi-ar place să-i dezamăgesc. Concurența este mare, știu. Acum am o centrare destul de bine peste, trebuie să servească fiecare Unibet meci cele mai bune performanțe, păstrați-mă acolo“, a spus Barak.

Îl ajută să se îmbunătățească dramatic în italiană. „Iată-mă la Slavia nu a folosit prea mult. Poate dacă am fost în Sparta, ar fi diferit. Aceasta este, evident, o Unibet glumă“, a glumit adresa echipei de implementare italian Sparta condusă de antrenorul Andrea Stramaccionim.