Real haluaa, että Barcelonassa tulee kolmas otsikko

Uusi espanjalainen liiga alkaa perjantaina. Real Madrid haluaa lopettaa odotuksen otsikosta, joka on ollut voimassa 2011/12 kauden jälkeen. Arch-kilpailija Barcelona, ​​sen sijaan voi tulla mestari kolmannen kerran peräkkäin.

Reaaliaikainen ei ole suuri Unibet mobiili vedonlyönti bonukset toimija siirtomarkkinoilla. Madridin klubi 30 miljoonalla eurolla osti Juventus Torinolta sieppaajansa Álvara Moratin. Päinvastoin, Pariisin St. Germain jätti toisen hyökkäävän pelaajan Jesé. “Me odotamme 31 päivään elokuuta (lopussa siirron aikana), mutta en usko, että kukaan muu tuo. Cadre on valmis, mutta mitä tahansa voi tapahtua. Olen tyytyväinen nykyiseen joukkue ja pelaajat,” sanoi Real valmentaja Zinédine Zidane.

Johdanto kausi hyökkääjä piti “valkoinen Ballet” Cristiano Ronaldo, joka oli loukkaantunut klo EM kultaa Ranskassa.Real on onnistunut ilman Portugalin Unibet tähti ottelun Euroopan Super Cup, joka Sevilla voitti jatkoajan jälkeen 3: 2.

Barcelona vahvistunut huomattavasti. Valenciasta tuli toinen Euroopan mestari keskikenttäpelaaja André Gomes, Lyonista tulppa Samuel Umtiti, PSG puolustus Lucas Digne, keskikenttäpelaaja Denis Suárez Nou Camp takaisin Villarreal. Kääntäen Catalansin kahdeksan vuotta jäljellä puolustaja Daniel Alves, joka meni Juventus, Unibet vasemmalle ja Marc Bartra tai muita pelinrakentaja Adriano.

“Paperilla tämä on paras joukkue Olen ollut kolmessa vuodessa Barcelona on kasvanut loistavasti ja kaikki uudet pelaajat ovat pudonneet.Heillä on laatu ja taistelevat paikka. “ sanonut valmentaja Luis Enrique, jonka joukkue ennen La Liga voitti kotimaisen Super Cupin jälkeen tasainen voitot 2: 0 ja 3: 0 vastaan ​​Sevilla.

“Se on jopa meille, voimme pitää nimikkeitä viime kaudella, tai voittaa enemmän. Toivon, että voimme elää jopa odotuksia, “ lisätään šestačtyřicetiletý valmentaja, joka jälleen luottaa eliitti Etelä-Amerikan eteenpäin Lionel Messi, Neymar ja paras Energybet bonus maalintekijä viime kaudella Luise Suáreze.

pronssi joukkueen viime vuonna Atletico voitti hyökkääjä Kévin Gameiro kilpailemasta Sevilla keskikenttäpelaaja Nicolás Gaitán päässä Benfica ja puolustaja SiMeHO Vrsaljka Sassuolo.Valitsemalla valmentaja Diego Simeoneho haluaisi jäljitellä 2014, kun yllättäen puhalsi otsikko Barcelona ja Real Madrid.

Suuri tapahtunut muutoksia Sevillassa. Valmentaja Unai Emery korvattu Jorge Sampaoli ensi Gameiro ja jätti Grzegorz Krychowiak, Ever Banega, koksi, Fernando Llorente, José Antonio Reyes ja Ciro Immobile. Villarreal neljäs penkillä jälleen heinäkuussa päättyi yllättäen valmentaja Marcelino ja hänen paikkansa on ottanut Fran Escribá. Aloittelijat vuonna 2016/17 ovat Deportivo Alavés, CD Leganes ja Osasuna Pamplona.