OH: Slaget vid guld erbjuder en återupplevelse av världens mästerskapsminneseminariums minnesvärda semifinaler 2014

Brasiliens lever och andas ganska djupt. I den sista gruppmatchen var kanske två bezbrankových remízách på sista versen, men nu mycket mer påminner om skenande vals. Och efter utställningen vinna 6: 0 över Honduras på kanariefågeln i finalen av den största Unibet utmaningen väntar: tillbaka předloňskou skamligt nederlag Tyskland…

semifinal duell av Mineira, där den tyska offensiven vagnar på brasilianska dammen mognat sju raka, onödigt att påminna om två gånger. Den här gången kommer att spelas på den legendariska Maracanã och brasilian kommer säkert att ändra Unibet smak och fullmatat med tillförsikt.

I semifinalen med Honduras bör alltid vara hemma favoriter, som lättviktsroboten men förmodligen inte ensam nevysnili.Redan efter 15 sekunder skrev olympiska historien snabbast (och något lyckligt) mål Neymar, som sedan in Goal kontot elegant stängd.

På tennis kanariefåglar med medan Neymar deltog också i partiet skytte Unibet hoops när han var samtidigt výsostním skapare chanser. Efter ett av dess hörn skjuts ytterligare förstärkningar över 23 år, propp Marquinhos, med en vacker Neymarovu passera bakom försvaret för en förändring mäster förvandlas till en tredje mål Gabriel Jesus.

“Neymar är verkligen ‘O Monstro “men i bästa möjliga bemärkelse.Det är en gåva till världen av fotboll, “ entusiastiskt efter matchen Rogério Micale, som laddar turneringen fortfarande neinkasovali

I slutändan kommer dock i detta Unibet vadslagning på nätet avseende Brasilian inför det största hindret. Redan innan semifinalen, tyskarna blixtrade 19 mål, som är anordnade för totalt sex skyttar mot Nigeria, som hela matchen i slutskedet av förråda oro, återigen skjutas Nils Petersen (sex mål från sex omgångar mellan tre poler), men också en komplett nybörjare skyttar -. Lukas Klostermann.

i den här turneringen lämnade tillbaka i tjänst RB Leipzig har avvisats över 20 framträdanden för ungdomslag och aldrig missat.Igår lyckades han en trevlig start på Meyer låga kors och premiären den slutliga vinnande målet var i världen.

“Naturligtvis jag ser upp till Philipp Lahm. Det är en av de bästa tyska spelarna i historien. Jag försöker av sig själv att ge så mycket som möjligt, men det är också ibland spela individuellt och utmärka sig på deras ställning (extrem försvarare) “ sa efter matchen glad shooter som efter Lahmově mönster på klubbnivå traditionellt plöja mer utrymme på den högra sidlinjen.

Klostermann och andra tyskar kan nu lyckas i något hittills i efterkrigstidens historia, ingen kunde – nämligen att bygga vidare på den omedelbara VM seger i OS.För ett sådant fall måste gå till början av historien om MS, när en sådan dubbel lyckats fastna Italien (1934 och 1936).

Den enda andra laget som lyckades därefter försvara Energybet bonus åtminstone finalen deltagande (i båda fallen ökända) var för övrigt Tjeckoslovakien mellan 1962 och 1964. i annat fall kan han bara tillräckligt med guld till Västtyskland från 1974 till efterföljande OS i Kanada följde den andra delen av den delade landet, ambassadörer DDR.