Nem hittünk a kvalifikáció kezdetén, mondta Unibet

Edző Vítězslav Lavička vezetett a cseh labdarúgók 21 évig az Európa-bajnokságon, bár kevesen hisznek a csapat kvalifikációjának kezdete előtt.Az oroszlánok, de végül a harc a bajnoki csak egyszer vesztett, ráadásul dicsekedhetett az egyik legjobb támadás által Unibet vezetett Patrik Schick, aki tíz gólt szabály táblázatban versenyzőket.

„Az igaz, hogy az elején az a felismerés, hogy a mi észlelésünk nem olyan, hogy haladnunk kell “- mondta a CTK Bench. „De az idő múlásával, a csapat, ahol jön a fiatal játékosok ambícióval, aki meg akarta bizonyítani valamit.” hozzáadunk győzelme után 4: 1 a döntőt Moldovával, amely együtt a vereség Belgium Montenegróban költözött csapata Unibet bajnoki Lengyelországban.

Jednadvacítka léptek a minősítési bizonytalanul, amikor a bevezetése mentett a sorsolás Lettország (1: 1), és elveszett otthon jól játszott párbajt Montenegro (3: 3). „Voltak idők, amikor akartunk másképp játszanak, de a végső mérleg csak pozitív” Asztali mondta.

A fordulópont szerint neki, főleg miután hazajött nyer 1: 0 előnyt élveznek Belgiumban. “Ez volt az idő, amikor elveszítettünk pontokat, de Belgium Jablonec-ben megmutatta nekünk, hogy még a legnagyobb kedvencünk is lehet.És ez segített Unibet más játékokban, „ mondta a padra.

Amellett, hogy a népszerű hangulat a csapat elsősorban a bemutató a játék. A csehek kapott 29 gól és jobban abban a pillanatban, csak Németország (31). Schick, hogy ellen Moldova hiányzott a jelölését a felnőtt válogatott, de tíz cél szabályozza a rendelést versenyzőket.

„ez egy nagy eredmény,” mondta a padra. „Amikor elkezdtük, így azt mondtuk, hogy egy modern stílusú modern futballt akarunk játszani. Támadó, de szorgalmas a labda elvesztése után. És a fiúk tudták, hogy amikor volt íz és tevékenység, akkor ez volt az eredmény. Azok a játékosok, hogy azonosították magukat, „ mondta.

Ezért, aki szerint a játékos nem zörög még a szeptemberi vereség Belgiumban, ami után már nem cseh csapat nem haladt a saját kezében van. ” A csapat elment a .Tehát annak ellenére, Unibet hogy elvesztette egy hónappal ezelőtt Belgiumban, így tudtuk meg az utat Lengyelország nem hagyja abba, és örülök, hogy ez megerősítette Znojmo, „ mondtam.