Chris Woakes Srí Lanka ellen védelmet indít, mivel a felhők bevonják az ezüst bélést

ebédidőben, amikor Krisztus Kórház iskolája – a kék kabátok – öltözött kabátjaikban és sárga harisnyájukban (boldogan nem keresztrefutó Malvolio-szerű) harcolt egy olyan képződményben, amely sziluettképet idézett elő egy Lancaster talán, és Eric Coates izgalmas téma-zenéjét játszotta az 1955-es film The Dam Busters.England v Sri Lanka: harmadik teszt, a Unibet harmadik nap – ahogyan ez megtörtént Read more

A megfelelő, mint metafora Angliában a második délután és a harmadik reggel után. Pénteken az égszínkék ég alatt Alastair Cook bálázói elhúzódtak az egyetlen sikernek, miután elismerték egy évszázados nyitó partnerséget. Semmi sem volt a pályán, semmi mozgás a levegőben a vitorlázók számára, semmi sem Moeen Ali spin számára.A mezei helyezések az első két próbatest csúszó-mezei nyúlványainak gyűrűjéből visszaszorultak a denevér elé Unibet helyezett férfiak közé. Kaushal Silva százszor csatlakozott a honfitáblához nyolc honfitársához. Jól játszott, gyönyörűen.

A reggel azonban jobb bowling-feltételeket hozott. A pavilonon és a földön levő zászlók limpültek az oszlopukra. De van egy régi trükk, amelyet tanítani kell az Úrnak, amikor az időjárás megítéléséről van szó. Nézz délre, az óra torony és az Atya Idő alatt, és csak lassan sikoltozva, az ég felé London felett. Az első két napban, a keletről érkező szélen, a Heathrow-on lévő repülési útvonalon nem voltak repülőgépek. Most azonban itt álltak; a szél megváltozott az uralkodó Unibet ingyen fogadások nyugat felé, jobb bowling-feltételek.A felhő lógott a földön, az a fajta dolog, hogy egy tavasszal eljusson az angliai bowlerek lépcsőjéig.Alex Hales szilárdan áll az Angliába, miközben Srí Lanka bolondjai harcolnak vissza Tovább…

És hirtelen, a Srí Lanka-i csapás, először mindenekelőtt megsértették, majd a gát kitört. Chris Woakes-vel kezdődött, a második napon az angliai vitorlázók közül, akik helyett Jimmy Anderson, az idősebb páncélosok kapták a Pavilion End-et, hogy a Stuart Broad-szel folytassák az eljárást. A Woakes-nak nyilvánvalóan van egy képessége, hogy hatással legyen az off-ra.Jonny Bairstow az első golyóját leengedte, és most, a nap megnyitásával, Kusal Mendis zúzta a lbw jogokat (Woakes még egy másik varázslat első golyóját is befejezte. egy nagyszerű képesség birtoklására.) Egy óra alatt Sri Lanka alig haladt előre, mivel Woakes és Broad szorította a csavart. Öt Unibet távollétében Silva nem tudta felvenni az éjszakájába 79, és végül szélesebbé tette a Broad-t Bairstow-nak. Háromszor később, Woakes négyszögletre emelte Angelo Mathews-ot, Joe Root-nal pedig a második leágazásnál. Hirtelen a bowling szellő pillantást vetett és kihívást jelentett.Most Steven Finn váltotta fel a Woakes-ot, ami talán a Middlesex-embernél pandering, ugyanakkor Anderson-nak, aki valamilyen oknál fogva sápadt volt, aki valamilyen oknál fogva nem szereti a Nursery End-ot, ami megfelel a földre. Finn még mindig el nem múlik, leesett a tempója, de mégis összegyűjtötte néhány buzgó wicketet. Anderson, aki éppen eléggé zavarban volt, frusztrálóan csupasz volt. Több mint egy év telt el azóta, hogy átvette az új-zélandi Martin Guptill ügyvédjét, és ettől kezdve több mint 68 gyenge eredményt küldött az Úr előtt, mielőtt Kusal Perera lustálkodott volna a pályáról és Bairstowhoz szegezett. Anderson megrándult; Mindig is Möhne volt. Ebédidőben, a Srí Lanka-i innentől kezdve a bandában a Unibet zenekar már a pavilon előtt játszott, egy sorban.44 éve az iskola leghíresebb sportolója Ausztráliában tevékenykedik, 57-ből 57-re. De John Snow az egyik legnagyobb gyors bowlerünk. Három évvel később az Úrban, Sussexhez Middlesex ellen, 8-as, 87-es számú karrierje legjobb figuráit vette át, nagyrészt bowling slow lobbit a Nursery sightscreen (egy másik történet) felett.

amikor a tónuszi zenét a Game of Thrones játékban játszotta? És hány MCC-tag, még akkor is, ha ismerik az intrika, a csonkítás, a halál, a nemi erőszak és a vérfertőzés fantasy-történetét, akkor is megértették volna a szavak finom játékát, ha mégis? Rendben volt. Jon Snow valóban halott? Ne rontsd el, kérlek, még nincs túl messzire.