Bet365 élő fogadás

 

Egyenként jöttek, egyenként sikerült. Joe Clarke, a 23 éves kenu-szlalomos, aki talán csak az lenne az ember, aki elpusztít minden olyan aggodalmat, vajon a GB-csapat megkapja-e az éremtáblát, nem fog Bet365 elpusztulni, itt aranyat nyerni egy izgalmas végső futással.

A British No1 volt a harmadik leggyorsabb az ő elődöntőjében, de aztán 88,53 másodperces időtartamot rögzített a döntőben, hogy két riválisát arany célba helyezze, amelyet nem tudtak jobb, ha a büntetéseket figyelembe vették.Szlovénia Peter Kauser 0,17 másodperccel a brittett Bet365 mögött, a cseh Jiri Prskavec, aki két másodperces büntetést vett fel, bronzot vett fel. A Chris Mears és a Jack Laugher nyerik a szinkronizált ugródeszkás aranyat. az anya Mandy a standoktól kiabált, Clarke ünnepelte a Játékok második brit aranyát öleléssel a riválisok számára, akik nem tudták a legjobban neki. “Joe Clarke, olimpiai bajnok. Joe Clarke, olimpiai Bet365 bajnok! Tegnap este álmodtam, és álmodtam róla sok éven át – mondta Clarke. Egy órával később Jack Laugher és Chris Mears egy harmadik helyet adtak a búvárfelületen.

“Amikor átmentem a vonalon, és tudtam, hogy bronz voltam, teljesen elragadtattam.Még jobb lett, amikor ez egy ezüstre változott, majd továbbfejlesztették az aranyat. ”

” Felkelni ma reggel, hogy ez valójában az olimpia döntője, és az Bet365 olimpiai bajnok mint a “wow”.

“Minden olyan szépen összeillesztett, nem mondhatok szavakat. Tudtam, hogy képes vagyok rá, de az olimpiai döntőben lefutni, ez egy álom valóra válik.

“Nehéz szavakba foglalni, hogy mennyi munkába került ez.Rengeteg időt töltöttem itt, ismerem ezt a pályát, mint a kezem hátsó része, és kifizetődött “- mondta Clarke a BBC-nek. “Nagyon sok előrelépés történt, de fantasztikus”.

Clarke először a 2014-es vezető nemzetközi színpadon jelölte meg a K1-es ezüstérmet a világbajnokságon, és ezt követte 2015-ben a K1 csapat Bet365 ezüstje az Európa-bajnokságon, majd a világ K1 csapat bronz. Facebook Twitter Pinterest Gold csapata a Team GB Joe Clarke-nek a férfi kenu szlalomjában a Rio 2016-ban

Clarke azt mondta, felébredt, mert azt hitte, hogy nyerhet egy érmet.A Stafford és a Stone Canoe Club kenuzója a Lee Valley White Water Center brit olimpiai kísérleteiben szerezte helyét, ugyanazon a helyszínen, ahol Tim Baillie és Etienne Stott aranyat vettek a C2-es versenyen a londoni 2012-es olimpián. És ahogy Baillie és Stott 2012-ben becsapódtak a radar alatt, Clarke csapattársa, David Florence volt, aki várhatóan Rio-ban szállítja meg a C1-es kategóriát. De Florence végül végül befejeződött egy végzetes futás után .Az ő fiatalabb csapattársa Bet365 ugyanolyan idegeket mutatott, mint a sötét égbolt, ugyanazon a Rio Whitewater Stadionon.

A fejét a kapun át a pályára tette, elég időt adott ahhoz, hogy eljusson Nagy-Britannia első Olimpiai medál minden színben a férfi K1 óta Campbell Walsh 12 évvel ezelőtt Athénban.

Már értesült az ő medal esélyeit az elődöntőben, amelyben Szlovákia Jakub Grigar küldte a legjobb időt követően Pruszcec, a Kauser negyedik világbajnoka. A döntőben Kauser három kenusszal állt előtte, de Clarke azonnal megjavította. Prskavec a következő volt.Agresszíven ment ki, és Bet365 nem vette fel a büntetést, akkor aranyat nyert.

Ugyanúgy Clarke volt a dobogón állva, aranyérmével, amely összeszorult a fogai és egy homályos megjelenés között hitetlenség az arcán.

“Amikor felébredtem, reggelizni próbáltam, annyira ideges voltam az érzelmekkel szemben. Azt hittem, hogy megy, hogy eljöjjek egy érmével, de az olimpiai bajnok, amit álmodtál – mondta. Facebook Twitter Pinterest Nagy Britanniában Joe Clarke aranyat ünnepli barátnőjével, Bet365 családjával és barátaival. Fotó: bonusz-online.com/bet-365

A csapattársaik ugyanolyan szopogtak, mint Fiona Pennie tweeting: “Ez csak a tréningpartneremmel történt ?!Nem tudom elhinni! “Michael Vaughan és Matthew Pinsent voltak azok közül, akik azonnal elküldte gratulációikat.

Közben egy másik, gyanútlan Joe Clarke-t tévesen ostromolták a gratulációval a közösségi hálózaton, az ő éjszakai műve a Worthingben.

Ez a Joe Clarke számíthat arra, hogy a története Bet365 sokkal jobban ismert lesz az elkövetkező napokban. Ő is köszönetet mond a legfontosabb levélhez, amit valaha írt. A 23 éves először a kubákkal lépett be a Cubokkal, és annyira megharapta a hibát, hogy közeledett a helyi klubjához. Elfordultak, és azt mondták, hogy túl fiatal. 11 éves korában nyolc helyen állt a Stafford és a Stone Canoe Clubban.Megkérdezte, hogy írjon egy levelet, amely elmagyarázza, hogy miért kell egy 60-as helyre adni, hogy helyet kapjon, értékes kikötőhelyet ért el. A heti néhány órai képzés után gyorsan felkelt és 2006-ban lett a legfiatalabb kajakos, aki valaha is versenyben volt a sport első osztályán.

Ez az utazás itt véget ért a sötét ég alatt egy olyan napon, amikor a Team GB hősök új hulláma indult. Miután megkapta aranyérmét, megkérdezték tőle, hogy most úgy érzi, olimpiai bajnok. “Van egy gyönyörű gyűrű” – mondta