1xbet spelbolag online

1xbet spelbolag online

Hur man deponerar och återkallar: accepterade metoder

Både för den första insättningen och för följande på 1xbet Italia, har du spelbolag online sätt att göra betalningen, men också att dra tillbaka och sedan samla vinster på online sportspel. Vi på BettingTop10 har förberett en lista över alla möjligheter du har för att sätta in på ditt öppna spelkonto på denna bookmaker:

Kreditkort och Visa, MasterCard och Maestro-kretsar: tillåta omedelbar förflyttning av pengar, har inte provisionskostnader. Minsta insättning € 10.
MasterCard av Skrill: registrera bara ditt eget Mastercard på ditt moneybookers konto. Det finns ingen provisionskostnader under 1 000 € deponeras, minsta insättning 10 €.
Banköverföring: Det tar ca 3 arbetsdagar för överföring av beloppet, provision på grundval av banken, minsta insättning € 10.
Postal Bulletin :: behöver från ca 3 till 7 arbetsdagar för överföring av summan, postavgifter närvarande, minsta insättning 5 €.
PostePay Card: tillåter omedelbar förskjutning av pengar, har ingen provisionskostnader. Minsta insättning € 10.
Neteller: Betalningssystem för att överföra pengar online, möjliggör omedelbar pengarrörelse, har ingen provisionskostnader. Minsta insättning € 10, med den första betalningen som inte kan överstiga € 100.
Skrill: Omedelbar överföring av pengar, utan provisionskostnader. Minsta insättning € 10, med den första betalningen som inte kan överstiga € 1.000.
PayPal: digital betalningstjänst för omedelbar överföring av pengar, utan provisionskostnader, minsta insättning € 10.
1xbet top-ups: omedelbar överföring av pengar, ingen provisionskostnader, som ska göras på 1xbet Point, minsta insättning € 5.
OnShop-uppläggning: omedelbar överföring av pengar, 1% provisionsavgift, minsta insättning på € 25, sker i särskilda försäljningsställen.
PaySafeCard: Förbetald online betalningsmetod, omedelbar överföring av pengar, ingen provisionsavgift, minsta insättning € 10.

När det gäller återtagningsmetoder som tillåts av 1xbet Italia, är följande:

Visa: € 0,25 avgift, krediterad inom 2/10 dagar.
PostePay: € 0,25 av utgifter, krediteras inom 2/10 dagar.
PostePay snabbt: 2 euro av utgifter, krediteras inom 2/24 timmar.
MasterCard och Maestro: € 0,25 av utgifter, krediteras inom 2/10 dagar.
Neteller och Skrill: 0 utgifter, krediteras inom 1 arbetsdag.
Paypal: € 0,25 av utgifter, krediteras inom 1 arbetsdag.
Poste Italiane: med certifierad check 2,50 kr av utgifter och återkallad inom 10 arbetsdagar, för hemleverans € 2,50 av utgifter och uttagbar inom 3/5 arbetsdagar.
Banköverföring: € 0,25 av utgifter, krediteras inom 2/3 arbetsdagar.

Så här satsar du på 1xbet: praktiska tips

Efter att ha bestämt sig för att utnyttja den rika 1xbet välkomstbonusen och också välja den metod som är mest lämplig för dig att göra en insättning, är du nu redo att komma in i denna idrottares online sportspel.

Första sak att veta är att även här kan du följa gratis många live streaming av sportevenemang som du älskar: bara registrerad. Direktuppspelningen av denna bookmaker är också tillgänglig från en mobilenhet, så om du inte är hemma oroa dig inte, du kan fortfarande följa ditt evenemang och kanske till och med placera live-spel! På 1xbet kan du satsa 24 timmar om dygnet, kanske genom att höra i hemmet de levande händelserna för fotboll, tennis och basket och titta på vad operatören lyfter fram. På hemsidan i själva verket är de alltid föreslås satsningar de älskar spelarna: i avsnittet kallas dess “out”, hittar du direkt aktier i Serie A, Champions League, Europa League och mer, utan att behöva gräva i portalen. Allt är inom räckhåll på ett enkelt och direkt, så mycket att du bör titta (alltid i botten av hemmet), där du hittar “Kommande händelser”. Höjdpunkter finns fotboll, tennis, basket och volleyboll med de föreslagna kvoterna för varje möte, och intressant, till höger om varje möte kommer också att hitta relaterade statistik samråda för att göra smartare satsningar och försöka maximera dina vinster.