Η ήττα με τα σχέδια προόδου του Znojmo και του Zlin πήρε μια ρωγμή

Σε Ζλιν έπαιξε πάνω από εκατό παιχνίδια στο πρώην χώρο εργασίας του, αλλά ο προπονητής Znojmo Ludevít Grmela σε προηγούμενες ημέρες αποκτήσει μεγάλη συμπάθεια. Το σύνολο του μπορεί να γίνει ο τάφος της ελπίδας της Zlín για πρόοδο.

Σαββάτου νίκη 2: 1 για Letna έσπασε σειρά των έξι νίκες και να ενεργοποιήσετε την Varnsdorf ανακουφίσει Ζλιν δεύτερο. Μία εβδομάδα πριν, ο Znojmo, με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της Fastave, κατέρρευσε στο σπίτι. «Τρία σημεία ήμουν χαρούμενος, αλλά κατά της Ζλιν Λυπάμαι», είπε Grmela ότι ήταν μια επιτυχία στο οικείο περιβάλλον του αμφιθυμία. Η επιστροφή ανάμεσα στην ελίτ είναι λογική.

“Πιστεύω ότι μπορούν να το κάνουν.Αθλητικές εγκαταστάσεις ποιότητας για τα έτη αυτά της εργασίας των νέων ανήκει εκεί. «

Επτά γύρους από το τέλος της άνοιξης χάνει Ζλιν διαδικασία σε δύο σημεία ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα μπορεί επιπλέον να πιάσει Tabor με Žižkov.

“Είναι μια μεγάλη επιπλοκή. Δεν πρέπει να τρελαθούμε, να χάνουμε δύο φορές τη σειρά. Ústí πάει για να κερδίσει, «μέσος Lukas Holik σκεφτεί μερικές στιγμές μετά την ήττα ήδη στην επόμενη μονομαχία στη βόρεια Βοημία.

» Τώρα αποδεικνύεται έχουμε ομάδα. Θα είναι σημαντικό να ενωθούν και στη συνέχεια να επιστρέψει στις νίκες, «είπε ο επιθετικός Τόμας Poznar των οποίων έκτη άνοιξη 1χβετ mobile ένα σκληρό πλήγμα, αυτή τη φορά σχετικά με τα σημεία δεν είναι αρκετή.

Το εαρινό κυριαρχία ήρθε Ζλιν στο άνοιγμα δέκα λεπτά, όταν δύο φθηνά εξαργυρώσει .Η γηπεδούχος δεν είδε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά και ο τερματοφύλακας Dostal ήταν σε θέση να τραβήξει την μπάλα από το δίχτυ του μετά από έναν πυροβολισμό του Žondra σε μια κενή πύλη. Στη συνέχεια πήρε μιλώντας με Hubáček και Ledecký βρήκε μια χαραμάδα ανάμεσα στα πόδια του.

«Znojmo ήταν η πρώτη ομάδα την άνοιξη που βγήκε για να μας με μια ενεργή άμυνα», είπε ο προπονητής Ζλιν Bohumil Panik ότι το αγαπημένο τους επισκέπτες από την έκπληξη. Η Zlín ήρθε σε επαφή με το δεύτερο μισό, αλλά οι άλλοι τρεις πήραν έναν πυροβολισμό.

“Περιμέναμε την πίεση και ήταν ακόμα πιο συντριπτική από όσο νομίζαμε. Δεν ήξερα πού να πάμε. Ζλιν άξιζε ένα σημείο, αλλά στάθηκε δίπλα μας τύχη, «ήξερε Grmela.

Και ο επικεφαλής δικαστής Proske, ο οποίος σπορτινγβετ mobile καταστραφεί το σπίτι αρκετές φορές.Μετά από μισή ώρα των παιχνιδιών έχασε απερίσκεπτος θεραπεία Ledecký που προκάλεσε Živuličovi χέρια αιματηρό τραυματισμό στο κεφάλι. Στη συντριβή που τελείωσε Proske συγχωρούσε το φάουλ στο μεγάλο ασβέστη στην Poznara.

“Ο Zondra με απαίτησε μετά το παιχνίδι που με κρατούσε. Έπρεπε να σφυρίξει ένα πέναλτι, ο διαιτητής αυτό, ενώ βλέποντας διάφορα μέτρα, «ενόχλησε Poznar.

Αρχική θυμωμένη και κίτρινη κάρτα για Hubáček, λόγω της οποίας δεν θα παίξει ο επικεφαλής της Ζλιν Άμυνας στις εκβολές του ποταμού.

» Δεν με ενδιέφερε, αντίθετα, έσπρωξα. Δεν είπα τίποτα στον δικαστή. Τόνισα μόνο το χέρι μου », δήλωσε ο Χούβατς, ετυμηγορία.

” Δεν ήταν δίκαιο “, είπε ο Paník.Αλλά ήξερε καλά ότι δεν έχασε την ομάδα του εξαιτίας αυτού.